algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Pujol, eufòric: «Hem tornat a guanyar i subratllo que és la sisena vegada»

Donà les gràcies «als militants de CiU però sobretot al poble de Catalunya»

El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Jordi Pujol, manifestà anit davant la militància de CiU enfervorida que «hem tornat a guanyar. Hem guanyat i vull subratllar que és la sisena vegada consecutiva. Això fa que tots ens sentim molt satisfets», puntualitzà. Pujol afegí que «resultà molt difícil i que la gent no es creia que pogués guanyar cinc vegades seguides i aconseguir la sisena era pràcticament impossible, no obstant això, CiU ho ha aconseguit».

El candidat a la reelecció que estigué acompanyat de Josep Antoni Duran i Lleida, Artur Mas i altres dirigents de la coalició, no baixà a reunir-se amb la militància fins que l'escrutini no s'acostà al 100 per cent. Els resultà molt difícil als Mossos d'Esquadra obrir camí perquè passàs Pujol entre els centenars de militants congregats i enfervorits.

Quan arribà a l'estrada, es trobà amb la seva dona, Marta Ferrusola, que el felicità fent-li dues besades. Un nigul de fotògrafs envoltava en aquell moment el presidenciable convergent fins el punt que li era impossible veure els assistents i que aquets el veiessin a ell. Pujol començà el seu parlament donant les gràcies «als militants de CiU però sobretot al poble de Catalunya». Va dir que el seu agraïment al poble de Catalunya el donava «d'una manera molt emocionada».

El presidenciable convergent afegí que «aquestes eleccions han estat més combatives que mai» i va dir que «el poble ha tornat a donar confiança a CiU». Les paraules de Pujol eren sistemàticament interrompudes pels crits de «president, president!». Pujol afegí que «el nostre objectiu era guanyar i estar en condicions de governar evitant que una altra alternativa que nosaltres consideram menys idònia per a Catalunya tingués oportunitat de governar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris