algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

Aznar acusa el PSOE de pactar a les Balears 'amb qui mai no s'ha de pactar'

Augurà que «el bon govern» de Jaume Matas tornarà ben aviat al Consolat

77342

El president del PP participà en la clausura del congrés dels populars a Madrid.

El president del Govern central i del PP, José María Aznar, emprà l'exemple balear on el candidat conservador del 13-J, Jaume Matas, tot i que obtingué majoria no governa, i envestí contra el PSOE, «que pacta amb qui no s'ha de pactar mai» per accedir a la Presidència balear o «defensa coses discutibles políticament».

Precisament, es dirigí a Jaume Matas, present a l'acte, per indicar-li que tindrà «una oportunitat molt pròxima» perquè Balears torni a estar ben governada.

Respecte a aquestes declaracions, Matas "l'únic representant del PP balear que participà en el congrés" descartà que Aznar fes referència a alguna estretègia preconcebuda per desallotjar el Pacte de Progrés del Govern. Matas també digué al nostre diari que «no m'agradaria que algú pensàs que jo m'he mogut per Madrid per aconseguir alguna cosa. Tenc molt clar que la meva feina i el meu compromís són a les Balears». Així mateix, destacà la il·lusió i el tarannà dialogant que percebé en el congrés.

En la clausura del XI Congrés Regional, José María Aznar contrastà «la salut» i els projectes d'un partit «seriós i democràtic» com el Partit Popular amb la falta d'unitat i renovació del PSOE que «treu al carrer el qui guanya» i serà «castigat» en les eleccions generals pels seus pactes anti-PP.

També destacà que, a diferència d'altres partits, el PP té «una visió nacional», «cerca l'interès concret de tots els espanyols» i té com objectius clars, com a «claus de la societat d'oportunitats», «l'estabilitat institucional», que la plena ocupació «sigui una realitat» en el 2003, la millora de la qualitat de l'ensenyament i la innovació tecnològica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris