algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Breus

• CRÒNICA NEGRA

Detingut el Dioni per drogues Dionisio Rodríguez el Dioni va ser detingut ahir a l'aeroport de Màlaga acusat de participar com a intermediari en una xarxa de venda de cocaïna integrada per altres sis persones, que també foren arrestades, i a les quals els varen intervenir 668 grams de cocaïna. A més de la droga, els agents varen intervenir 240.000 pessetes en el domicili que compartien dos dels arrestats, cent dòlars, un turisme i nou teléfons mòbils. El Dioni es va fer famós el 1989 quan es va fugar amb 298 milions de pessetes del furgó blindat que custodiava com a vigilant de l'empresa de seguretat Candi. EFE.

Presó per als skins detinguts a Barcelona Quatre dels nou skins detinguts dimecres a Barcelona ingressaren anit a la presó per ordre judicial acusats de diversos robatoris amb violència, agressions racistes, lesions a agents de la Guàrdia Urbana i una agressió sexual. La resta va quedar en llibertat a l'espera que avui el jutge de Badalona prengui declaració a l'últim dels arrestats, informaren ahir fonts judicials. Familiars dels detinguts passaren tot el dia a les portes dels jutjats, esperant la seva sortida. E.P.

• POLÍTICA

Suport del PSOE a l'ampliació del govern El PSOE acordà ahir donar suport a l'ampliació de l'actual Govern de Melilla al PP i la Unión del Pueblo Melillense (UPM), al·legant que aquest ha estat el seu objectiu des del principi. A més, els socialistes esperen tenir una «modesta» presència en el nou Executiu. El secretari de Política Autonòmica del PSOE, Ramón Jáuregui, que ahir es va reunir amb els representants socialistes de Melilla declarà que el PSOE va ser el responsable de la crisi quan els seus dos primers diputats decidiren donar suport a Mustafá Aberchán en contra de la direcció federal, però també ha estat el que ha resolt el problema i ha reconduït la situació.E.P.

Campanya contra les forces de seguretat Euskal Herritarrok anuncià ahir que reprendrà en els pròxims mesos, amb diverses mobilitzacions, l'antiga campanya contra les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, en considerar que perquè prosperi el procés de pau aquestes hauran d'abandonar el País Basc. El representant d'EH Josetxo Ibazeta anuncià que el lema de la campanya serà «Que se'n vagin», i que les mobilitzacions començaran dissabte amb una concentració demà dissabte davant la seu de la Subdelegació del Govern a Sant Sebastià i una manifestació el dia 12 en el barri d'Intxaurrondo, on s'ubica la comandància del Guàdia Civil. E.P.

• ECONOMIA

El dèficit comercial arriba als 2'72 bilions El dèficit comercial en els set primers mesos de l'any es va situar en els 2'72 bilions, el que suposa un 61'6 per cent més que en el mateix període de 1998, amb una taxa de cobertura del 78'4 per cent, informà ahir la secretària d'Estat de Comerç, Turisme i Pymes, Elena Pisonero. L'augment del dèficit es va produir per la forta estirada de les importacions que només el juliol augmentaren un 15 per cent, i que en el conjunt del període gener-juliol mantingueren un increment interanual del 9'5 per cent, per un valor de 12'62 bilions de pessetes.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris