algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

La fusió de Tabacalera i Seita provocarà noves retallades de plantilla

La fusió de Tabacalera i SEITA, anunciada dimarts a la nit, arriba quatre mesos després que el president de la companyia espanyola, César Alierta, anunciàs un pla de reestructuració industrial, que inclou la retallada de plantilla de 1.400 persones.

En principi, aquest ajust laboral, que ha causat nombroses protestes en les comunitats autònomes afectades, es mantindrà al marge de la fusió.

El mes de juny passat, Cèsar Alierta anuncià que realitzarà un pla de reestructuració a Espanya que durarà uns quants anys, i que inclourà «indubtablement» un reajustament de fàbriques i un expedient de regulació d'ocupació, segons anuncià ahir, en una trobada amb periodistes, prèvia a la junta d'accionistes, el seu president, Cèsar Alierta.

Alierta assenyalà que durant el mes que ve de juliol representants sindicals i de la companyia tabaquera s'asseuran per elaborar el pla «definitiu» i «darrer» de reestructuració de Tabacalera, que permeti concentrar la producció en menys fàbriques i constituir una «Tabacalera potent en les àrees comercial i de producció». «És un procés inevitable», indicà.

En l'actualitat, Tabacalera compta amb 13 fàbriques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris