algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Pujol: «Si depenem de manera total del PP ens faran passar per la pedra»

Maragall diu que cinc comunitats donen suport a la seva proposta federalista

El president de la Generalitat i candidat de CIU a la reelecció, Jordi Pujol, manifestà ahir que «si depenem de manera total del PP ens faran passar per la pedra». Pujol reiterà algunes de les afirmacions anteriors al voltant del victimisme i, encara que no ho expressà clarament, donà per fet que seria el primer partit en les eleccions, però la dependència d'altres podria impedir que pogués arribar a realitzar la política que desitja fer CIU.

Pujol va fer aquestes manifestacions a l'acte de la festa de la família que se celebrà al moll de la Fusta de Barcelona i a la qual assistí un miler de persones.

Jordi Pujol va dir que política de família significa «política de defensa de la família» i que hi ha molts aspectes pels quals es pot defensar la família, tant en l'àmbit personal com en l'àmbit col·lectiu, assenyalant que «la família és absolutament bàsica per a la societat. La família és la infraestructura bàsica per a la societat».

D'altra banda, Pujol es referí a la publicació d'enquestes, entre elles una ahir, afirmant que unes els donen molt bons resultats i altres molt menys, però assenyalà que no s'ha de fer cas de les enquestes perquè «guanyarem, però hem de guanyar bé».

El candidat de CiU afegí que hi ha altres enquestes que són les que sondegen la forma de pensar de la gent i en aquestes s'ha comprovat que fins i tot els votants del PSC en el 62 per cent i els del PP en el 65 per cent diuen que el Govern de la Generalitat ho ha fet bé. Per una altra part, el candidat del PSC-Ciutadans pel Canvi a la Presidència de la Generalitat, Pasqual Maragall, proclamà ahir que «tinc ganes d'agradar a Espanya» i acusà Jordi Pujol d'haver convertit als catalans en «antipàtics» als ulls de la resta d'Espanya per la seva política reivindicativa basada en la «desconfiança i el regateig». Maragall, en un míting a Mataró en què ha reunit més de 500 persones, apostà per fer sentir la veu de Catalunya a Espanya i implantar el «model català de federalisme», però a partir de «la confiança i la pedagogia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris