muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Maragall i els presidents de les Balears i Aragó es comprometen a treballar junts

El candidat del PSC-Ciutadans pel Canvi a la Presidència de la Generalitat, Pasqual Maragall, rebé ahir a Barcelona el suport dels nous presidents socialistes de Balears, Francesc Antich i d'Aragó, Marcelino Iglesias. Els dos presidents i l'aspirant a la Generalitat es comprometeren a «treballar junts» i impulsar un nou marc de relacions i una nova etapa de col·laboració entre les tres comunitats autònomes.

Els dos presidents donaren ja per fet que Maragall serà el nou president de la Generalitat i vaticinaren que la nova etapa de col·laboració "segons sentencià Iglesias" «serà més fàcil amb Maragall com a president». L'acte de suport dels dos presidents a Maragall estigué carregat de simbolisme, ja que es realitzà a les escalinates de la plaça del Rei, on hi ha el palau gòtic del rei de la Corona de Catalunya i Aragó. L'encontre de Maragall amb Antich i Iglesias tingué una escenificació marcadament institucional, com si Maragall ja fs president.

Maragall precisà que l'acte d'avui no ha de ser interpretat com un encontre de «tres tenors» del socialisme espanyol, sinó com una cosa «molt diferent: la trobada de tres amics que es coneixen, que sintonitzen en el pensament i en el sentiment i això pot ser bo per Catalunya, Balears i Aragó». Maragall sentencià que Iglesias i Antich «són un regal de Déu» perquè amb ells s'obrí la porta a «un vell somni de tenir bona relació i amistat profunda entre amics i territoris, la qual mai no s'havia d'haver trencat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris