algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Breus

• PESCA

Preacord amb Marroc El Govern espanyol accepta la reducció de la flota que treballa a l'actualitat en els caladors marroquins pel tractat pesquer per poder tancar un nou acord amb Rabat, segons informaren fonts comunitàries que explicaren que el Regne Unit i Suècia continuen posant dificultats a l'aprovació del mandat de negociació proposat per la Comissió Europea.EP.

• ECONOMIA

Aproven llei d'acompanyament El Consell de Ministres aprovà ahir l'enviament a les corts del Projecte de «Llei d'Acompanyament» dels Pressuposts Generals del 2000, en el qual s'incloguin diverses novetats, com són la possibilitat d'establir límits de jornades superiors al general per als contractes a temps parcial dels treballadors fixos discontinus, i la modificació de l'article 20 de la Llei de l'IVA per excloure de la regla de prorrata les entregues de productes efectuades pel Fons Espanyol de Garantia Agrària (FEGA) EP.

• AFERS SOCIALS

Creix pressupost per al 2000 El pressupost per a l'any 2000 gestionat per la Secretaria General d'Afers Socials del Ministeri de Treball i Afers Socials ascendeix a 59.599 milions de pessetes, el que suposa un increment del 13'4 per cent respecte al 1999, segons explicà ahir la responsable del Departament, Amalia Gómez, durant la presentació detallada d'aquest. EP.

• TRIBUNALS

Corrupció a Castella i Lleó L'Audiència de Valladolid condemnà a una pena d'un any de presó, una altra suspensió de feina o càrrec públic i quatre mesos de multa a qui fou president del Consell Econòmic i Social (CES) de Castella i Lleó entre 1991 i 1995, José Manuel García Verdugo, com a autor de dos delictes de malversació comesos quan es trobava al front d'aquest organisme, i l'absolgué de quatre delictes de prevaricació i altre de malversació pels que també fou processat, segons recull la sentència emesa ahir pel tribunal. EP.

L'Egin ja pot publicar-se Ahir es féu efectiva l'autorització decretada el passat 6 d'agost pel jutge de l'Audiència Estatal Baltasar Garzón de la reobertura del diari «Egin» i de l'emissora de ràdio «Egin Irratia», atenent a la sensible disminució de l'activitat criminal d'ETA que s'ha registrat des que ambdós mitjans de comunicació foren clausurats, el 14 de juliol del 1998. EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris