algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Cinc lladres professionals atraquen un furgó a l'aeroport de Màlaga i s'enduen 500 milions

Cinc individus armats assaltaren ahir l'exterior de la terminal de càrrega de l'aeroport de Màlaga i obtingueren un botí de 537 milions de pessetes en divises i una partida de diamants, repartits en onze saques que havien estat descarregades d'un furgó de l'empresa Auysegur, assenyalaren fonts policíaques. Segons aquestes fonts, els diamants, «d'una quantia molt inferior a la dels doblers», tenien com a destí Francfurt (Alemanya), mentre que les divises sostretes viatjaven a un banc de Zuric.

Durant l'assalt resultà ferit un dels vigilants, que rebé un cop en el cap amb l'arma d'un dels atracadors, per la qual cosa precisà set punts de sutura. Els fets es produïren a les 8.10 del matí, quan tres empleats de l'empresa de seguretat dipositaven les saques a la cinta de la terminal, moment en el qual irrompé en el lloc una furgoneta amb publicitat, de la qual baixaren els cinc assaltants.

En primer lloc, els atracadors reduïren un empleat de Prosegur, empresa contractada per l'aeroport per a la vigilància, després del qual tingueren una baralla amb el guàrdia que vigilava les saques, Emilio N.M., a qui copejaren al cap.

Després de fer-se amb els doblers, els cinc assaltants fugiren en la furgoneta, mentre l'altre dels empleats d'Auysegur, Antonio G.A., que es trobava en aquest moment a l'interior de l'oficina per entregar els certificats en els quals consta el valor de la mercaderia, sortí i pogué efectuar un dispar a la furgoneta a una distància de devers 70 metres. El dispar no assolí l'objectiu. Els assaltants abandonaren la furgoneta. Al tancament d'aquesta edició, les forces de seguretat continuen la recerca dels lladres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris