muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Maragall: «Catalunya no ha de patir gens, el relleu de Pujol som nosaltres»

El president respon que ningú no ha de patir per qui als 69 anys puja el pic més alt dels Pirineus

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pasqual Maragall, reiterà ahir dematí les crítiques al president de la Generalitat, Jordi Pujol, per convocar les eleccions «sense tenir en compte el Parlament, amb un pont (del Pilar) pel mig i a través d'un telèfon mòbil». En aquesta línia, el candidat pronosticà que Pujol apel·larà durant la campanya electoral «el vot de la llàstima», amb l'argument que es la darrera vegada que es presenta a unes eleccions per a la presidència de la Generalitat.

Pasqual Maragall es mostrà molt optimista amb vista a aconseguir la victòria i va vincular la data electoral amb el dia que la ciutat de Barcelona va ser nomenada seu dels Jocs Olímpics. En aquest sentit, el dirigent socialista va afirmar que «celebrarem la victòria amb la mateixa eufòria i si pot ser al mateix lloc, a la font màgica de Montjuïc».

Per altra banda, Pasqual Maragall reconegué el transcendent paper que ha jugat Jordi Pujol en la política catalana però assegurà que «això al poble no li interessa». Per aquest motiu, instà els ciutadans a donar suport el PSC als comicis catalans i així «no patir quatre anys d'angúnia per conèixer qui en serà el relleu, perquè el relleu som nosaltres».

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, rebutjà les crítiques sobre que la seva formació pretengui tocar la fibra sensible dels ciutadans amb l'argument que aquesta seria la darrera ocasió que es presenta. El president de la Generalitat reiterà que ell mai no ha dit que aquesta sigui la darrera vegada que es presenta i que, de totes maneres, no ha d'inspirar llàstima algú que als 69 anys puja al cim més alt dels Pirineus, l'Anet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris