algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

El PP confia que la trànsfuga del PSOE no voti avui amb el GIL

Jesús Gil confia que el seu partit governarà la ciutat i anuncia un pla de xoc

El batle-president de Ceuta, Jesús Fortes, que té el suport del PP, del PSOE i del Partit Democràtic i Social de Ceuta (PSDC), va expressar ahir la seva confiança en què la trànsfuga exsocialista Susana Bermúdez no doni suport avui, juntament al GIL, a la moció de censura que el destituiria del seu càrrec. Mentrestant, el president del Grupo Independiente Liberal (GIL) i batle de Marbella, Jesús Gil y Gil, parla ja d'un pla de xoc i de mesures «excepcionals» per iniciar la «conversió de Ceuta en una ciutat envejable».

En aquest enfrontament a dues bandes, Fortes manté l'esperança que Susana Bermúdez, que continuava fins ahir en parador desconegut, no voti la moció de censura, perquè les seves relacions amb la diputada ceutí «han estat molt cordials» i mai no han presentat «cap tipus de problemes». Així, va demanar a Susana Bermúdez «que pensi en Ceuta» i «en el mal que està fent a les sigles del seu partit».

En aquest punt, va apel·lar a l'antiguitat com a afiliada i militant socialista de la diputada trànsfuga per aconsellar-li que quan hi ha problemes amb un partit, s'han de solucionar amb aquesta formació política. «No crec que la solució als problemes sigui passar-se al Grup Mixt i governar amb el GIL, perquè en les seves darreres declaracions sabem el que opina aquesta formació dels socialistes», va afegir.

El president del GIL, Jesús Gil y Gil, anuncià en una entrevista publicada ahir a La Tribuna, un pla de xoc i mesures «excepcionals» per a la conversió de Ceuta. A més, afegí que el seu partit ha de donar una «lliçó de civisme, sense gens de prepotència ni supèrbia, perquè si les coses es desenvolupen com legalment correspon, dilluns "per avui" es puntualitzarà» el pla de xoc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris