algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

Breus

• Política

Bono El president del Govern de Castella-La Manxa, José Bono, considera que l'exministra Loyola de Palacio tindrà un mandat com a comissària europea «marcat per la sospita de les subvencions al sector del lli». Bono declarà que De Palacio «tindrà problemes» i afegí que «ja veurem si no haurà de dimitir per haver consentit el que ha passat en el seu Ministeri».AFP.

• Tribunals

Pinochet José María Stampa Braun i Fernando Escardó, advocats espanyols del general xilè Augusto Pinochet, es reuniran a Londres amb l'exdictador demà segons informà Escardó. Els lletrats partiran avui a les 20 hores des de Bilbao en un avió de la companyia British Airways, i tenen previst reunir-se amb Pinochet demà al matí, segons Escardó.E.P.

• Catalunya

Fusió El conseller de la Presidència, Xavier Trias, no descartà ahir que el futur de la coalició Convergència i Unió (CIU) passi per una fusió entre CDC i UDC, encara que assegurà que «no seria un procés fàcil». Trias declarà que el balanç de la coalició és «molt bo» però volgué deixar clar que el més important és que hi hagi un clima de «cordialitat» entre ambdós partits. E.P.

ERC El diputat i vicesecretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Josep Huguet, assegurà ahir que les úniques alternatives a la proposta d'ERC de crear un govern del PSC, CiU i ERC després de les pròximes eleccions catalanes són «el continuisme pur i dur de CiU, secundat pel PP, o la falsa alternança del canvi cosmètic que propugna Maragall, i per tant, l'opció de ERC és la més rupturista».E.P.

Generalitat La reunió del Consell Executiu de la Generalitat del pròxim dimarts, dia 24, «no ha d'aprovar la convocatòria de les eleccions de la tardor vinent. Això és una facultat exclusiva del president de la Generalitat, en què resno ha de dir el Consell», manifestà el conseller de Presidència, Xavier Trias.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris