cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Jordi Pujol no deixarà ni dofí ni hereu quan marxi de Convergència i Unió

El secretari general d'Unió Democràtica de Catalunya i conseller de Treball de la Generalitat, Ignasi Farreres, va manifestar que el president de la Generalitat i de CDC, Jordi Pujol, no nomenarà un dofí o hereu, ja que fer-ho seria «un greu error».

Farreres, qui assegura que la seva posició no només és personal sinó la d'Unió Democràtica, afegí que «seria una greu equivocació en CiU caure en la trampa de definir un hereu de Jordi Pujol, perquè els partits o les coalicions no són monarquies hereditàries, com ha fet el mateix Pujol. No hi ha hereus sinó líders elegits en el moment oportú segons les conveniències de cada instant, no persones designades de manera anticipada que puguin no ser les adeqüades en el moment en què es produeix la successió».

El secretari general d'Unió va recordar que alguns «dofins» designats per diversos líders mundials no varen arribar finalment a ser els vertaders hereus, i ho va concretar de manera específica en el cas del successor que preveia Margaret Thatcher. Per això, Farreres entén que Pujol ha fet bé en la seva actitud de no definir un successor directe seu en la coalició.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris