muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

El Poder Judicial suspèn la jutgessa degana de Marbella de forma cautelar

Anticorrupció va denunciar Pilar Ramírez per una relació amb Gil i la màfia

La Comissió Disciplinària del CGPJ va acordar ahir suspendre cautelarment en les seves funcions la jutgessa degana de Marbella, Pilar Ramírez, per dues faltes molt greus mentre tramita l'expedient obert a la magistrada el passat dia 19, varen informar fonts del Consell.

La suspensió cautelar de la jutgessa va ser instada tant per la Fiscalia com per l'instructor de l'expedient, el magistrat Juan Ruiz Rico. La jutgessa Ramírez té possibilitats de recórrer contra l'acord davant el ple del Consell General del Poder Judicial, però l'esmentat recurs no paralitzaria la suspensió.

Segons va explicar el portaveu del Consell, Benigno Varela, els motius de la suspensió varen ser els informes favorables tant del Ministeri Fiscal com de Ruiz Rico, així com la valoració per la Comissió Disciplinària de l'entitat dels fets pels quals s'ha expedientat la jutgessa Ramírez.

La suspensió provisional serà efectiva a partir del moment en el qual li sigui notificat l'acord a la jutgessa, que previsiblement serà avui mateix. La comunicació correspon fer-la al president del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia, Augusto Méndez de Lugo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris