algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

La Fiscalia Anticorrupció investigarà l'afer a instàncies de la UE

Segons el PSOE, Loyola de Palacio pot comparèixer davant la Comissió dia 29

La Fiscalia Anticorrupció investiga, a instància de la Comissió Europea (CE), l'assumpte de les subvencions entorn del lli i els «caçaprimes». Segons una nota de la cadena Ser, els fiscals varen començar a investigar la denúncia enviada fa poc més d'una setmana per la Unitat de Control i Lluita Antifrau de la CE.

Aquest organisme comunitari va enviar un escrit de denúncia en què descriu fets presumptament irregulars en les concessions per a l'explotació del lli. La Fiscalia Anticorrupció ja ha designat un fiscal perquè comenci la investigació, que reclamarà a les comunitats autònomes i províncies afectades tota la documentació que tenguin.

La denúncia de la CE no menciona noms propis, però descriu amb preocupació i certa alarma d'informacions periodístiques i també oficials sobre els «caçaprimes» del lli. La Fiscalia Anticorrupció va decidir nomenar el fiscal David Martínez Malero com a responsable d'aquesta investigació, ja que va considerar que aquest tipus de denúncies entren dins de l'àmbit de competències de la Fiscalia Anticorrupció en tractar-se d'un frau comunitari de cert volum.

Per això, la Fiscalia ha començat a demanar documents oficials, dades sobre les primes concedides i alguns particulars sobre succeïts relacionats amb els incendis d'aquest producte tèxtil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris