algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Arenas diu que «el PSOE perd crèdit en pactar amb BNG, ERC i GIL»

Els regidors conservadors governaran el doble d'espanyols que els socialistes

El secretari general del PP, Javier Arenas, va afirmar ahir a Còrdova que el PSOE, malgrat reconèixer que va multiplicar la seva presència als ajuntaments, «té menys crèdit i va posar clarament en qüestió la seva coherència com a partit nacional», com a conseqüència dels pactes que ha establert amb ERC, BNG, GIL i IU. Malgrat això, per tal d'«intentar com fos prendre poder polític al PP, tenir com a balanç la meitat de batlies que el Partit Popular, ens sembla sincerament un balanç pobre».

Davant aquesta política del PSOE, va fer una interpretació optimista dels resultats electorals per al PP, gràcies als quals «la nostra identitat com a partit nacional i la nostra coherència com a projecte polític surten enfortides» després de la constitució despús-ahir dels ajuntaments, va sentenciar. A diferència d'altres formacions, va indicar que «el Partit Popular no ha d'avergonyir-se, en absolut, de cap pacte electoral».

Arenas va adduïr que, «després de 20 anys de democràcia, no té gaire sentit per molts ciutadans que es pugui fer qualsevol cosa, que es pugui caure en les majors de les incoherències per tal de prendre poder polític al Partit Popular».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris