nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

El Govern afrontarà el debat de la nació establint com a prioritat la consolidació de la pau

El PSOE rebatrà els «autoelogis» d'Aznar

El Congrés dels Diputats tindrà la seva cita més important de l'any demà i dimecres amb el debat sobre l'estat de la nació, darrer d'aquesta legislatura. El Govern pretén renovar el diàleg i el consens amb totes les forces polítiques democràtiques en temes d'Estat, entre ells consolidar el procés de pau a Euskadi, la participació d'Espanya a Kosovo i la convergència real amb Europa.

El Govern farà balanç del treball realitzat durant el darrer any i que s'ha centrat en l'aprovació de reformes per crear llocs de feina, modernitzar Espanya i millorar la solidaritat, segons el secretari d'Estat de Relacions amb les Corts, José María Michavila, com també presentar les línies generals d'actuació per als mesos que falten per a les properes eleccions generals, a l'any 2000.

El debat, que es produeix deu dies després de les eleccions europees, locals i autonòmiques del 13 de juny, començarà amb la intervenció del president del Govern, José María Aznar.

De la seva banda, el Partit Socialista, a l'espera de la intervenció d'Aznar, ja ha envestit contra la comunicació del Govern que sobre el debat ha fet arribar a tots els grups parlamentaris. Segons el portaveu parlamentari socialista, Luis Martínez Noval, aquesta comunicació és «un aperitiu» al discurs del president del Govern.

A més, Martínez Noval considera que en aquest escrit sobren «autoelogis» i falten les qüestions que vertaderament afecten els ciutadans.
«La situació tan rosa que pinta l'Executiu no es correspon de cap de les maneres amb la realitat que viuen els espanyols, i ompliria de perplexitat molts de territoris d'Espanya on no es viu aquesta situació», declarà Martínez Noval.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris