nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Aznar diu que no convocarà generals fins al 2000 «tot i que ens aniria bé»

Pronostica que «en quatre o cinc anys, l'atur estarà derrotat a Espanya»

El president del Govern i del Partit Populat, José María Aznar, insistí ahir que no convocarà les eleccions generals fins l'any 2000 «tot i que ens aniria bé» i es mostrà partidari d'exhaurir la legislatura «encara que això doni opció a l'oposició per recomposar-se».

Aznar, qui pronuncià un míting a la plaça de toros de Valladolid, al qual acudiren prop de catorze mil persones, explicà que «ni vull que em diguin que avanç les eleccions perquè els volem sorprendre sense candidat enfrontats i dividits», en al·lusió al PSOE i va dir ser conscient que «donam una oportunitat a l'oposició perquè refaci la figura».

En el míting de tancament de campanya a Castella i Lleó, en el qual esrtigué acompanyat per la cap de llista a les europees, Loyola de Palacio; el candidat autonòmic, Juan José Lucas; el candidat municipal, Francisco Javier León de la Riva, i el president provincial del PP, Tomás Villanueva, pronosticà que «d'aquí a quatre o cinc anys, l'atur estarà derrotat gràcies a vosaltres» i va dir del programa socialista que «no val per res».

Després de repassar el que considera èxits del Govern del PP en els darrers anys, demanà el vot per al seu partit «perquè tenim un projecte espanyol per a Espanya i per a Europa».

Aznar es marcà com a repte prioritari per al futur «conquerir definitivament la pau» en la regió basca i advertí que «guanyarem definitivament la batalla perquè no consentirem la imposició, mai no ho hem fet i no l'acceptarem».

En aquest sentit, recordà el seu viatge ahir a Bilbao per mostrar «el meu testimoni de respecte i admiració» als càrrecs electes, dels quals va dir que «estan fent possible un futur de llibertat i als quals no podem decebre».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris