nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
15°

Breus

• POLÍTICA

Arenas sobre Borrell El secretari general del PP, Javier Arenas, qualificà ahir d'«error polític molt important» que el candidat socialista a la Moncloa, Josep Borrell, hagi plantejat les eleccions municipals i europees del 13 de juny com unes primàries, i advertí a Borrell que s'adonarà d'aquest error «en les pròximes setmanes». Segons destacà, aquestes són unes eleccions «per triar els millors batles i batlesses, presidents de Diputació, parlamentaris a Europa, i, no són en absolut, unes primàries».EPR.

Ibarra, content amb l'adéu de Loyola El president de la Junta d'Extremadura, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, afirmà ahir al I Congrés Regional de la Unió de Petits Pagesos d'Extremadura, que se celebrà a Mèrida, que «està absolutament encantat» que Loyola de Palacio cessi com a ministra d'Agricultura, Pesca i Alimentació i que encapçali la llista del PP al Parlament Europeu. Arran d'aquesta «fantàstica notícia», el president va dir que acabava de donar instruccions al conseller d'Agricultura, Eugenio Àlvarez, perquè elabori un decret sobre les modulacions de les pròximes ajudes europees per als pagesos i els ramaders.EPR.

• CATALUNYA

Tenir en compte el benestar personal El president de la Generalitat, Jordi Pujol, assegurà ahir que l'informe sobre «L'aplicació a Catalunya de l'índex de Desenvolupament Humà a les Nacions Unides» reflecteix que Catalunya es troba en la «bona línia» i expressà la necessitat que «es tenguin en major consideració conceptes com el de benestar personal, convivència o medi ambient» per complementar el desenvolupament de la societat catalana. Aquest informe situa Catalunya a la tercera posició del rànquing en allò que es refereix al desenvolupament humà. Pujol deixà clar que els resultats evidencien que el Govern català «aplica una política de defensa de les persones».EPR.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris