nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Piqué no acudirà a l'acte de conciliació amb Borrell, perquè no compareixerà

El candidat socialista a la Moncloa assegura que «no té res per conciliar amb ningú»

60122

Josep Piqué.

L'acte de conciliació entre el ministre d'Indústria, Josep Piqué, i el candidat socialista a la presidència del Govern, Josep Borrell, per les acusacions llançades per aquest darrer no arribarà a celebrar-se. Borrell reiterà ahir que no té la intenció de presentar-se a l'acte, per la qual cosa el ministre anuncià que ell tampoc no hi anirà. Davant la negativa del candidat socialista a retirar les acusacions que realitzà contra el ministre, Piqué encara no ha decidit si interposarà una demanda civil o una querella contra Borrell.

«No vaig al jutjat perquè no he de conciliar res amb ningú», explicà el candidat socialista. Piqué cità Borrell en aquest acte després que el candidat acusàs el ministre d'estafador i d'evasor d'imposts, a través de la seva empresa Loreto Consulting, pel seu comportament fiscal quan presidia Ercros. Borrell explicà, en declaracions a TVE, que resulta «un poc obscè» que, amb el que està passant a Iugoslàvia, «es perdi el temps amb petites misèries» com aquesta demanda o la insistència del PP a recordar la seva antiga relació amb l'empresa Esinec.

Insistí que no té «res per amagar» sobre la seva participació en la fundació d'Esinec i es declarà disposat que es facin «totes les investigacions que es vulgui sobre aquest tema».

D'altra banda, ahir es va saber que la Mesa del Congrés dels Diputats no admetrà a tràmit les peticions d'informació del Grup Popular sobre Esinec fins que no formuli els seus enunciats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris