nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

No investigaran les activitats privades de Piqué

La subcomissió d'estudi que analitzarà les subvencions concedides pel Ministeri d'Indústria comença avui la seva feina al Congrés. El president de la subcomissió, Salvador Sedó (CiU), advertí ahir que no seran possibles les compareixences relacionades amb les actividats privades del ministre Josep Piqué. El PSOE qüestionà la imparcialitat de Sedó i anuncià que demanarà un nou president per a la subcomissió i exigirà que hi hagi taquígrafs i enregistradores durant les sessions, perquè «quedi constància de tot».

Salvador Sedó recordà que aquesta subcomissió té com a objecte analitzar el mètode per concedir subvencions utilitzat pel Ministeri d'Indústria i assegurà que, si es detecten irregularitats, seran tretes a la llum pública.

El PSOE no es torbà a reaccionar i el seu portaveu adjunt al Congrés dels Diputats, Luis Martínez Noval, assegurà que el seu grup demanarà que el president de la Comissió d'Indústria, Salvador Sedó (CiU), no sigui també el president de la subcomissió d'estudi sobre les subvencions concedides per aquest Ministeri.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris