algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Breus

• POLÍTICA

PP respondrà El PP centrarà la propera campanya electoral amb vista als comicis municipals i europeus el proper juny en les seves propostes de futur i en les «realitats» de la bonança econòmica del país des de la seva arribada al Govern central, encara que també respondrà als «atacs» d'un PSOE, segons advertí Manuel Atencia, responsable de l'Àrea de Comunicació del PP. EPR.

Excel·lent El Partit Popular considera que mantenir en els propers comicis del 13 de juny els resultats electorals que obtingueren en els de l'any 1995 seria un resultat «excel·lent», perquè suposaria que la feina del Govern no ha tingut desgastament en el partit, segons anuncià el coordinador de Comunicació i portaveu de la formació, Rafael Hernando. EFE.

Defensa de Rosa Díez La portaveu adjunta del PSE-EE i cap de llista de la coalició electoral del PSOE i Nueva Izquierda per als comicis europeus del 13 de juny, Rosa Díez, assenyalà que la seva aspiració és guanyar les eleccions, i «defensar a Europa els mateixos valors» que ja ha defensat a Euskadi i a Espanya. Rosa Díez indicà que «fa falta que hi hagi moltes dones a Europa que treballin per polítiques concretes».EPR.

• MOBILITZACIONS

Manifestacions Partidaris i detractors de la intervenció de l'OTAN en el conflicte serbokosovar coincidiren ahir a la plaça Sant Jaume de Barcelona i provocaren moments de tensió. Unes 40 persones convocades pel Cercle de Iugoslaus a Espanya exigien el final dels bombardeigs. Alguns ciutadans que donaven suport a l'actuació militar s'han enfrontat verbalment amb els manifestants.EPR.

• CRÒNICA NEGRA

Cap resta d'explosiu La Policia Científica del Cos Nacional de Policia no ha trobat entre la runa generada per l'explosió de la matinada de dissabte al bar Pacaloca cap resta d'explosius convencionals, per la qual cosa ha descartat la hipòtesi que fos aquest tipus de material el que va desencadenar l'explosió.EPR.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris