cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

Borrell assegura que no té res a amagar de les seves antigues relacions amb l'empresa Esinec

Insisteix que en un país amb més cultura democràtica, Piqué no seria ministre

El candidat socialista a la presidència del Govern, Josep Borrell, va voler deixar clar que no té «res a amagar» de les seves antigues relacions amb la consultora Esinec, però advertí que això no l'impedirà continuar denunciant les irregularitats del PP. En aquest sentit, insistí que, en un país amb una cultura democràtica més exigent, Josep Piqué hauria deixat de ser ministre «perquè la reacció dels ciutadans no transigiria».

Segons ell, «el Govern voldria que aquestes notícies sobre l'empresa Esinec fossin un fre a les denúncies del PSOE», però reiterà que no té res a amagar sobre això i que donarà tota la informació que se li demani, ja que accepta que «els responsables polítics no poden emparar-se en la seva condició de persones privades per eludir el control dels seus comportaments». Això sí, recalcà que no per això deixarà de parlar del comportament del ministre portaveu.

Segons explicà, en la polèmica de les denúncies d'irregularitats amb relació a governs municipals del PP, els socialistes es limitaren a realitzar «un treball d'hemeroteca», perquè en realitat han estat els jutges els qui han actuat, com en el cas Zamora, o els mateixos militants del PP, com a les Canàries. «No podem tancar els ulls davant les irregularitats, ni deixar de llegir els diaris», comentà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris