cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín: 12°
16°

Telefònica rebaixarà el preu de totes les telefonades, llevat de les locals

El preu de les telefonades locals de Telefònica no pujarà enguany, tot i que la companyia reclamava el contrari. En canvi, les telefonades internacionals, interprovincials i provincials baixaran en aquest exercici. Així ho anuncià ahir el president de l'operadora, Juan Villalonga, que explicà que no es preveu un increment de les tarifes locals en aquest exercici, i assumeix així la posició del Ministeri de Foment, tot i que la companyia denuncià aquesta actitud del Govern davant la Comissió Europea en interposar una demanda en la qual reclama el reequilibri tarifari, per considerar-se perjudicada davant els nous operadors de telefònica fixa que han entrat en el mercat després de la liberalització del sector.

Villalonga explicà que els pressuposts de Telefònica per enguany no inclouen cap reequilibri tarifari, encara que assegurà que continuen les negociacions amb Foment per quantificar el denominat dèficit d'accés, és a dir, la diferència entre el cost de mantenir la xarxa i el que paga l'abonat.

El president de Telefònica precisà que estimen tenir una pèrdua de quota de mercat del 6'6 per cent i que baixaran els preus de totes les telefonades amb excepció de les locals. Així, les telefonades internacionals davallaran un 13'7 per cent, les interprovincials un 20 per cent i les provincials un 10 per cent.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris