cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
19°

El PSOE acusa el PP de pervertir la democràcia en la subcomissió sobre Piqué

El portaveu adjunt del PSOE en el Congrés, Luis Martínez Noval, acusà ahir el PP de «pervertir» el sistema democràtic per pretendre que la subcomissió parlamentària que s'ha creat per investigar la concessió d'ajudes pel Ministeri d'Indústria i Energia analitzi també la política d'incentius regionals que dugueren a terme els anteriors governs socialistes. La resposta del portaveu del PP en el Congrés, Luis de Grandes, es basà a acusar el PSOE de realitzar un nou estil d'oposició «escridassant i crispada, radicalitzant el seu discurs», després de comprovar que en les darreres enquestes la ciutadania «s'acosta al PP».

Martínez Noval advertí que aquesta actitud suposa que el poder Executiu investiga el Legislatiu, i no al sinrevés, com seria el normal, i atribuí aquesta estratègia parlamentària a l'intent dels populars de solventar els «greus» problemes als quals han de fer front alguns dels responsables del PP.

Afegí que és «una desvirtualització dels principis més elementals de la democràcia i no acceptam l'actitud del PP, que atenta als principis democràtics» i recalcà que el PSOE s'oposa exclusivament per aquesta raó a la inclusió en la subcomissió parlamentària de l'informe del Tribunal de Comptes sobre la gestió dels anteriors governs socialistes.

El portaveu va voler deixar clar que els socialistes no estan gens nerviosos per aquest informe del tribunal sobre la política d'incentius regionals perquè és «plenament satisfactori», i recordà que l'esmentat informe du a la Cambra des de novembre del 1998, encara que fins aquest moment a cap grup li havia cridat l'atenció.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris