lluvia moderada
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
18°

Rato assegura que no hi ha «cap risc d'inestabilitat política»

El vicepresident segon del Govern i ministre d'Economia, Rodrigo Rato, afirmà ahir que «no veig en aquest moment cap risc d'inestabilitat política», a pesar de l'episodi de la setmana passada de les relacions entre el PP i CiU a causa del denominat cas Piqué.

Rato reiterà a Barcelona que la voluntat del Govern és «exhaurir la legislatura», i considerà que aquest objectiu és perfectament possible malgrat que puguin existir algunes diferències de posicions amb els socis del Govern.

El vicepresident de l'Executiu remarcà que en el conjunt de les decisions que es prenen les relacions amb els nacionalistes «són positives», i indicà que l'existència d'acords polítics per garantir l'estabilitat política i econòmica no impedeix que hi puguin haver «diferències concretes i declaracions perfectament assumibles per part d'uns i d'altres».

Rodrigo Rato afegí que «s'han aconseguit coses políticament molt rellevants, i una d'elles és la desaparició de la violència a Euskadi, encara que es mantengui a nivells inacceptables de violència al carrer i pressió psicològica i física contra alguns polítics municipals del PP i del PSOE».

El vicepresident va fer aquestes declaracions després de dinar amb un nodrit grup de representants de la societat civil catalana, majoritàriament del món empresarial i financer, aprofitant la seva estada a Barcelona.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris