cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

Estudiants boicotegen una conferència de Piqué a la Politècnica de Barcelona

Tot i la tensió, en cap moment no hi hagué presència policíaca durant l'acte

Els estudiants irromperen a la sala portant pancartes.

23-12-2016
Estudiants de la Universitat de Barcelona (UB) i de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPF) protagonitzaren ahir una protesta i un intent de boicot contra una conferència del ministre d'Indústria i portaveu del Govern, Josep Piqué, a l'Escola d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de l'UPC.

Primer, entre 40 i 50 estudiants irromperen a la sala d'actes per boicotejar la conferència del ministre. Després, prop d'un miler d'estudiants que es concentraren davant la porta del pavelló on es feia la conferència obligà, primer, a endarrerir la sortida del ministre, fet que provocà que, al final, abandonàs l'edifici per una porta del darrere, davant la impossibilitat d'anar directament al seu cotxe.

Tot i la tensió, en cap moment no hi ha hagut presència policíaca a l'acte, més enllà dels guardaespatlles del ministre i de la delegada del Govern, Julia García Valdecasas. Aquest fet, el de la no acció policíaca, ha cridat l'atenció a algun dels manifestants, ja que en abandonar la sala on s'havia interromput i insultat el ministre i la delegada del Govern cridaren «on són els homes de Harrelson?».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris