cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

Piqué acusa el PSOE de voler transmetre crispació

El ministre insistí que ni el PP ni l'Executiu propiciaran l'escalada de tensió que persegueixen els socialistes

El portaveu del Govern i ministre d'Indústria i Energia, Josep Piqué, insistí ahir, durant la conferència de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres, que ni el PP ni l'Executiu propiciaran l'escalada de tensió que persegueixen els socialistes amb les denúncies d'hipotètics casos de presumpta corrupció, i recordà que ja es va intentar transmetre a la societat un clima de «fractura social» a causa de la sentència del cas Marey, i es va fracassar.

Piqué ressaltà que allò que interessa al Govern és que hi hagi un clima de «serenitat, estabilitat i tranquil·litat», ja que és això el que realment valoren els ciutadans. En aquest punt, indicà que no era la primera vegada que s'intentava generar un clima de «crispació social» sobre la base de «determinats interessos concrets».

Sobre l'informe emès pel Tribunal de Comptes sobre les suposades irregularitats comeses pel Govern socialista en la concessió de subvencions, Piqué negà qualsevol relació amb l'ofensiva del PSOE contra la seva persona. En aquest sentit, apuntà que aquest Tribunal emet els seus informes quan toca, «i ha tocat ara», a la vegada que manifestà que seria un «error molt greu» que algú cercàs aquesta relació per desqualificar l'informe del Tribunal. «Allò que s'ha de fer és prendre's aquests informes molt seriosament. I a partir d'aquí, fer-ho amb la màxima objectivitat».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris