cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
33°

El PP diu que la «cacera» del PSOE és deguda l'informe del Tribunal de Comptes

El portaveu adjunt del Grup Popular, Ramón Aguirre, afirmà ahir que l'impuls en les darreres setmanes de la «cacera» contra el ministre Piqué per part del PSOE és a causa de l'informe del Tribunal de Comptes, que pròximament haurà de debatre's a la comissió parlamentària corresponent, en què es revelen «una infinitat d'anomalies» en la concessió d'incentius regionals per part d'Indústria en l'etapa 1986-1996, just amb l'Administració socialista.

Aguirre avançà que el pròxim debat a la Comissió Mixta de Relacions amb el Tribunal de Comptes serà «intens, i també bastant inquietant amb les administracions socialistes d'aquella època». El dirigent popular indicà que l'esmentat informe de fiscalització del Tribunal de Comptes, amb una anàlisi de 256 expedients dels més de 10.000 haguts en l'esmentat període, demostra que «va haver-hi falta de rigor en la gestió dels socialistes en unes subvencions per valor total de 250.000 milions».

Avançà que durant el debat en comissió serà el moment de concloure quin va ser el resultat d'aquelles subvencions de l'etapa socialista, i si a més de derivades de tipus tècnic n'hi ha també de polítiques. Pel que fa a l'informe concret, Aguirre ha indicat que parla de deficiències i omissions, com la no existència d'anàlisi de viabilitat dels projectes subvencionats, o no estar les empreses beneficiades al corrent dels pagaments amb Hisenda i la Seguretat Social. «Hi ha una infinitat d'anomalies que afecten el PSOE».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris