cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

El policia local que s'autoinculpà pel segrest d'Olot es declara innocent

La Guàrdia Civil no preveu que hi hagi per ara més detencions

El policia local d'Olot detingut per la presumpta implicació en el segrest de la farmacèutica d'Olot, Antoni Guirado, s'ha declarat innocent, segons explicà el seu advocat, Sebastià Salellas.

Salellas va fer aquestes declaracions a Sant Pere de Torelló, a la casa on presumptament hi havia el zulo on Maria Àngels Feliu passà els 492 dies del seu segrest. Salellas explicà que el seu client «manté que és innocent» i assenyalà que s'han realitzat nombroses diligències i que Guirado «ha col·laborat en la investigació aportant les dades que coneixia».

Antoni Guirado va ser traslladat a l'habitatge de Sant Pere de Torelló. Allà es trobaven la jutgessa d'Olot, agents de la policia judicial de la Guàrdia Civil, i els propietaris de la casa i també detinguts per aquest cas, Ramon Ullastre i la seva dona Montserrat Teixidó.

A la casa també es traslladaren els bombers, segons sembla per tirar una part de la casa en espera de trobar el zulo. Alarcón indicà que es creu que en aquesta casa hi va haver el zulo, però es van fer unes obres i ara és difícil saber si en queda alguna part que pugui ser reconeguda per Maria Àngels Feliu.

El tinent coronel de la Guàrdia Civil, Miguel Gómez Alarcón, responsable de les investigacions del cas del segrest, assegurà ahir que no hi ha indicis per detenir més persones relacionades amb el cas, encara que assenyalà que no es descarta que en un futur es facin noves detencions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris