nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Borrell diu que el Ministeri d'Indústria s'assembla a «la cova d'Alí Babà»

El candidat socialista a la Presidència del Govern, Josep Borrell, qualificà ahir de cas «flagrant i quasi còmic» les ajudes rebudes per l'empresa de cria de porcs, Catileon 2000, per part del Ministeri d'Indústria amb càrrec als fons de reactivació de les comarques mineres.

Borrell denuncià que la gestió del Ministeri d'Indústria sobre aquestes ajudes «és un escàndol permanent». «La concessió de subvencions per aquest Ministeri més s'assembla a la cova d'Alí Babà que a un procediment reglat, transparent i positiu d'ús dels doblers públics», afegí.

Per això, insistí en la petició que el seu partit du fent des del començament d'aquest període de sessions de crear una comissió d'investigació «sobre aquest problema que el Govern nega», «desdint-se el senyor Aznar de les seves promeses de quan estava en l'oposició».

El Grup Parlamentari d'IU ha descartat fer un front comú amb el PSOE en el Congrés dels Diputats sobre les denúncies per suposats casos de corrupció del PP i ha decidit continuar treballant pel seu compte.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris