lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 16°
18°

Pujol qualifica d'«errònia i fora de lloc» l'actuació policíaca a Cornellà

Una manifestació contra els incidents acaba amb un detingut

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, qualificà ahir d'«errònia i fora de lloc» l'actuació policíaca del passat divendres a Cornellà en què un agent amenaçà amb la seva pistola un grup de manifestants que protestaven aprofitant la presència del ministre de Treball, Manuel Pimentel, en un acte del PP.

Pujol digué en la sessió de control del Parlament que fets d'aquest tipus sempre han estat «condemnats» per la Generalitat i sempre han motivat que CiU demani explicacions al Govern en el Congrés dels Diputats.

El president realitzà aquestes declarcions en resposta a una pregunta del portaveu d'ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, sobre l'actuació de la policia tant a Cornellà com, fa més d'un mes, a la Universitat Autònoma de Bellaterra, durant una visita de José María Aznar. Pujol considerà, això no obstant, que és necessari que la delegada del Govern a Catalunya, Julia García Valdecasas, hagi de comparèixer en el Parlament, a més de recordar que la delegada tampoc no està obligada a comparèixer a la cambra encara que li demani.

El president català remarcà que aquestes actuacions policíaques «errònies» són una excepció perquè s'han produït «en el marc de centenars i milers d'actuacions policíaques que no es qüestionen».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris