cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

Maragall, elegit candidat del PSC a la Generalitat

Pasqual Maragall ha estat elegit formalment anit candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, després de rebre 54.694 vots en les primàries organitzades pel partit, 29.123 d'ells procedents de ciutadans que no eren ni militants ni simpatitzants registrats.

Segons les dades oferides pel primer secretari del PSC, Narcís Serra, el candidat ha obtingut 14.620 vots de militants (sobre un cens total de 29.357 afiliats) i 11.951 vots per part dels simpatitzants enregistrats, sobre un total de 23.470 possibles, amb el 99 per cent dels vots escrutats.

De la seva banda, Pasqual Maragall anuncià que dirigirà els seus eforços a captar l'electorat format pels joves d'entre 18 i 30 anys. Agraí la participació de tots els votants en unes primàries en les quals no hi havia cap incògnita ja que ell n'era l'únic candidat. Segons Maragall, les primàries «demostren que la gent vol ser consultada» i que són un mètode vàlid per renovar la política i els partits. «Els ciutadans han mostrat la seva fe que Catalunya canviarà», assegurà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris