cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

El BSCH guanyarà enguany 260.000 milions i espera arribar als 325.000 el 2000

La primera reunió després de la fusió serví per presentar les principals línies d'estratègia

La primera reunió després de l'anunci de fusió del nou Banc Santander Central Hispano (BSCH) reuní més de 1.500 directius espanyols i de les filials llatinoamericanes i europees del Grup i serví per presentar les principals línies d'estratègia de l'entitat per als propers dos anys, així com per estrenar el seu lema: «Els primers, els millors».

El president del Banc Santander i copresident del nou BSCH, Emilio Botín, subratllà en la convenció, celebrada en el Recinte Firal Juan Carlos I, que Banesto avançarà conjuntament en el grup, en desenvolupaments comuns importants i «sense perdre la seva identitat». Mentre, el també copresident del gegant i president del Banc Central Hispano (BCH), José María Amusátegui, que va ser el primer a parlar, destacà la fusió del passat 15 de gener com «una encertada i ineludible resposta estratègica a les exigències de l'Europa de l'euro».

El discurs més llarg correspongué al vicepresident primer i conseller delegat, Angel Corcóstegui, qui ressaltà que el nou BSCH obtindrà enguany un benefici de 260.000 milions de pessetes, que s'elevaran a 325.000 en l'any 2000 i anuncià la posada en marxa del Programa U, per als anys 1999 i 2000.

Un dels objectius del programa serà el control de la morositat, que passarà del 2'2 per cent de 1998 a l'1'9 per cent aquest any, amb una cobertura del 130 per cent.

L'objectiu general serà que el negoci del nou megabanc creixi un 25 per cent a l'any.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris