cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 25°
29°

Borrell insta el Govern a respondre dels casos de corrupció en el PP

Els populars afirmen que tenen les «mans ben netes»

El candidat socialista a la presidència del Govern, Josep Borrell, retragué al Govern que no respongui dels «molts» casos d'irregularitats que han sorgit a les files del PP, especialment del que els socialistes atribueixen al ministre d'Indústria, Josep Piqué. Aquest va ser el missatge fonamental de l'aspirant a la Moncloa en el balanç que realitzà dels tres anys de Govern de José María Aznar. Borrell recordà que Aznar va prometre que «les minories podrien crear comissions d'investigació sense necessitat que fossin aprovades per les majories» i reiterà que és una de les seves promeses incomplides.

«Nosaltres suportam alguns casos de corrupció, pocs però molt greus. I assistim a una proliferació de casos d'irregularitats de distint tipus, condició i mesura, molts no tan greus, però molt més nombrosos, per això menys noticiables, però desgraciadament molt més extensos», va dir, en referència a les darreres notícies sobre el pla d'ordenació urbana sobre la gestió del regidor «popular» d'Urbanisme d'Albacete. Borrell denuncià que davant aquestes notícies «hi ha una falta de respostes que semblen imprescindibles» i insistí, pel que fa a Piqué, que «ningú no demana que algú faci pública la declaració dels seus béns, per tant, la resposta no formulada, manca d'interès i de rellevància política».

La resposta dels «populars» no es va fer esperar. Arribà de boca del coordinador de Comissions i portaveu d'Interior, Ignacio Gil Lázaro, que assegurà que el seu partit té «les mans netes» i acusà el PSOE d'intentar «fer oblidar a la societat el patrimoni d'escàndols i irregularitats» dels Governs socialistes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris