cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín: 12°
16°

Acord sindicats-direcció del BSCH que garanteix la feina als treballadors

Les juntes generals d'accionistes del Banc de Santander i del BCH se celebraran amb l'alleugeriment d'haver aconseguit un acord amb els sindicats respecte del futur laboral dels 105.000 treballadors del nou BSCH. Els sindicats i els responsables del banc firmaren ahir el protocol de garantia de feina per als treballadors de l'entitat després de poc més de 30 dies de negociacions. Encara que tots els sindicats participants en la negociació firmaren l'acord, ELA, LAB i CIG insistiren en la necessitat d'acabar amb les hores extraordinàries abans de redimensionar les plantilles.

L'acord que afecta els treballadors del Banc de Santander i BCH quedà així tancat amb la satisfacció de les dues parts implicades en la negociació. No obstant això, encara continua obert el diàleg per aconseguir un pacte sobre la plantilla del Banesto.

El director de Mitjans i Costs del BSCH, Baldomero Falcones, ressaltà que es tracta d'un pacte «significatiu» en favor dels 105.000 treballadors del nou grup. També agraí als sindicats els seus esforços per culminar aquest acord.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris