cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 29°
35°

El Govern afirma que si no compleix tots els objectius és a causa dels socis

Assegura haver realitzat el 84 per cent del programa en els tres anys de legislatura

El vicepresident primer de l'Executiu, Francisco Àlvarez-Cascos, destacà ahir, durant la roda de premsa celebrada a la seu del Partit Popular després de l'acte de presentació del balanç de 3 anys de Govern, que el partit ha complert el 84'5 per cent del programa amb el qual es varen presentar als comicis del 96, en concret 431 dels 510 compromisos recollits en aquell programa.

Admeté, no obstant això, que si algun dels compromisos no es compleixen, no serà per un exercici de «renúncia expressa» del Govern i del partit, sinó per la posició contrària que mantenen en determinades qüestions els socis parlamentaris que donen suport al Govern.

«En un exercici de realisme, en aquest moment el Govern, el partit i els grups parlamentaris som conscients que determinats compromisos no comptaran amb la majoria suficient per ser aprovats pel Parlament. Però, no en funció d'una renúncia pròpia, sinó en reconeixement d'una realitat que ens ve imposada per la posició que mantenen en determinades qüestions els socis parlamentaris que donen suport al Govern», manifestà.

No obstant això, Àlvarez-Cascos assegurà que l'Executiu només se sentirà frustrat pel «que neixi dels nostres errors o incapacitats», i no pel que, des de la societat o el Parlament, se'ls ha dit que no és bo o oportú. «El que no es pugui complir, i s'expliqui perquè no es compleix, em sembla tan bé i tan acceptable com allò que es complirà», sentencià.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris