lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Pujol vol augmentar l'autogovern per donar un bon servei als ciutadans

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, va assegurar ahir que és necessari incrementar el sostre de l'autogovern català, tant en l'àmbit polític com en l'econòmic, perquè la Generalitat doni el servei que ha de donar als ciutadans en tots els àmbits.

Pujol va assegurar que aquesta reivindicació «no és una més», però no va voler avançar-ne el contingut abans de la conferència que pronunciarà dilluns que ve. Pujol va explicar que les reivindicacions que ara fa CiU són les que no es varen contemplar quan es va aprovar la LOAPA durant la transició, quan CiU va donar suport als pactes «sense res a canvi».

Pujol va avançar que en la conferència de dilluns que ve explicarà els motius pels quals reclama més poder polític, que es basen a donar una resposta a una situació que no satisfà Catalunya. El president de la Generalitat va relacionar les seves reivindicacions d'augmentar el poder polític i econòmic amb la Declaració de Barcelona, ja que centrar el debat en aquests temes era un dels objectius centrals dels signants catalans, bascos i gallecs.

Segons Pujol, gràcies al document de Barcelona «l'estructura de l'Estat espanyol està en el centre del debat polític a nivell espanyol i català».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris