muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Hisenda embargarà 100.000 vehicles per deutes inferiors a 480.000 pessetes

L'Agència Tributària té previst embargar els vehicles a tots aquells contribuents que tenguin deutes pendents inferiors a 480.000 pessetes, i per això ja ha elaborat una llista de 100.000 morosos, segons informà ahir el director general de l'Agència Tributària, Ignacio Ruiz-Jarabo. De la llista de 100.000 vehicles, 50.000 ja estan embargats.

La primera intervenció de deutes tributaris o no tributàris "quan altres institucions encarreguen la gestió de cobrament a l'Agència Tributària" és la notificació del deute i de la possibilitat d'embargament dels comptes corrents i sou, per fixar-se després el «període voluntari de pagament».

Acabat aquest termini, si el contribuent no ha resolt el deute, s'envia una altra notificació en la qual s'informa de l'embargament dels béns bancaris i sou com a garantia de pagament.

Només després d'aquest procediment, i si el contribuent no compleix amb les seves obligacions tributàries, li envien altres dues notificacions, una primera en la qual s'informa de l'embargament del seu vehicle i, en el cas que la situació d'impagament es repeteixi, una segona en la qual li fan saber que el seu cotxe s'ha subhastat. «Per tant, abans que el cotxe d'un contribuent surti a subhasta, aquest haurà tingut almanco quatre ocasions per pagar el deute amb Hisenda», apuntà Ruiz-Jarabo, i afegí que, en el cas que el deute sigui el resultat de la suma de diversos, les notificacions es multiplicaran pel nombre de deutes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris