lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Aznar defensa Piqué i assegura que no té cap acció d'Ercros

El ministre d'Indústria i Energia i portaveu del Govern, Josep Piqué, va ser ahir, una vegada més, blanc d'acusacions i suspicàcies per part de l'oposició sobre la seva relació amb Ercros i de la seva gestió al capdavant del Ministeri.

El mateix president del Govern, José María Aznar, sortí en la seva defensa en el Congrés, on assegurà que Piqué no té «cap acció» d'Ercros des que va ser nomenat titular d'Indústria. De la seva banda, Piqué defensà l'absoluta legalitat de les seves activitats privades abans de ser nomenat membre del Gabinet, davant l'acusació llançada pel PSOE que el ministre utilitzava la seva empresa Loreto Consulting per «alleugerir la seva declaració de la renda».

El president del Govern, José María Aznar, assegurà, durant la sessió de control a l'Executiu en el Congrés, que Piqué no té «cap acció» d'Ercros des que va ser nomenat ministre d'Indústria, i que no ha assistit a cap Comissió Delegada d'Afers Econòmics en la qual s'hagi tractat l'assumpte de la condonació d'un deute de 8.500 milions de pessetes a aquesta empresa per part de l'ICO.

El cap de l'Executiu informà que, des del 1990, la Comissió Delegada del Govern ha aprovat set resolucions sobre Ercros, i recordà que el 13 d'octubre del 1994, amb un Govern socialista, s'aprovà el préstec de l'ICO, que segons ell va ser més aviat «una subvenció» que ara està estudiant la Comissió Europea. Segons ell, la condemnació de part del crèdit no va ser una operació dolenta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris