muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Polanco diu que se sentí «directament amenaçat» per la família Ruiz Mateos

El president del Grup Prisa, Jesús de Polanco, declarà ahir a la sessió del judici per presumptes amenaces de José María Ruiz Mateos a banquers, polítics i empresaris que se sentí «directament amenaçat» per Ruíz Mateos fill i del seu advocat. El president del Banc Bilbao-Vizcaya, Emilio Ybarra, i el president del Banc Zaragozano, Alberto Cortina, confirmaren les presumptes pressions rebudes pels Ruiz Mateos. Per la seva banda, el batle de Madrid, Àlvarez del Manzano, afirmà que l'empresari li telefonà per comunicar-li que va ser ell qui va difondre a la premsa conversacions telefòniques.

Jesús de Polanco afirmà que a la reunió que va mantenir amb Ruiz Mateos fill i el seu advocat Joaquín Yvancos no es tractà del cobrament dels drets de retransmissió dels partits de futbol del Rayo Vallecano, sinó que se li entregà una còpia d'un dossier consistent en informes interns d'hisenda d'empreses del Grup Prisa, a canvi que fes qualcunes prestacions a la família Ruiz Mateos.

Segons la declaració de Polanco, José María Ruiz Mateos Rivera i el seu advocat Yvancos demanaren al president del Grup Prisa el pagament dels drets de retransmissió de futbol com si l'equip jugàs en primera divisió i un canvi en la posició dels mitjans de comunicació del grup a favor de les reivindicacions de la família Ruiz Mateos davant els tribunals per l'expropiació de Rumasa el 1983. Polanco presentà la querella després de la recepció d'una carta signada per Ruiz Mateos pare en la qual li donava un termini d'una setmana per complir les seves exigències, sota l'amenaça de donar a conèixer el dossier amb informació sobre la seva persona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris