nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

El PSOE acusa el PP de substituir en el congrés la política pel màrqueting

IU considera que la convenció del Partit Popular no ha aportat res

Les crítiques cap el congrés del Partit Popular i els seus ponents continuen des d'altres partits polítics. El PSOE assegurà ahir que, per allò que s'ha vist el passat cap de setmana, el PP ha canviat «lideratge per prefectura», «idees per eslògans» i «la política per màrqueting». Per IU, aquest congrés no ha aportat res de nou i ha estat una convenció en què els delegats «més que participar i votar» hi varen anar «a aplaudir». Des d'Eusko Alkartasuna es critica el discurs d'Aznar cap el nacionalisme basc al qual es retreu posar la Constitució com a «límit al diàleg».

La direcció del Partit Socialista dedicà ahir part de la seva reunió a analitzar el recent congrés del PP i arribà a la conclusió que, encara que quan tots els estils són «legítims», les seves maneres de fer política són diferents a les de la formació que lidera José María Aznar.

Segons el secretari de Relacions amb els Mitjans, Alfredo Pérez Rubalcaba, el congrés del PP reflecteix una «exaltació del culte a la personalitat» i consagra «la substitució del lideratge per la prefectura». «El PP no té líder, sinó un cap que ho pot tot», resumí. Així mateix, creu que el PP té «l'afany de substituir la política pel màrqueting» i «les idees pels eslògans», fins aconseguir una cosa «incolora, inodora i insípida».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris