cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

González diu que «la sortida de la violència es planteja pel pitjor camí»

L'expresident del Govern i diputat socialista, Felipe González, afirmà ahir a Barcelona que «l'escenari de sortida de la violència s'està plantejant pel pitjor dels camins». Afegí a més que «com que s'està plantejant pel pitjor dels camins, tem que pagarem un altíssim preu».

González recordà que quan ell era president del Govern, José María Aznar, llavors a l'oposició, «obstaculitzava permanentment qualsevol cosa», com «per exemple, l'estratègia de la lluita contra la violència». «Ara resulta que quan se li fa una crítica perquè en realitat fa una política de plastilina davant el PNB, i nosaltres una política d'acer, diuen que és una irresponsabilitat perquè posa en perill la pau», indicà.

González afirmà que aquesta resposta del PP «és el mateix que diu el PNB quan es fa una crítica a qualsevol dels disbarats que se'ls ocorren». El dirigent socialista ha conclòs que aquesta situació «vol dir que tot el món s'ha de callar, i que els de veritat són irresponsables, parlin». «No em sembla sensat el que està ocorrent ni crec que vagi a donar cap resultat positiu», afegí González.

En aquesta anàlisi de la situació, González recordà que el primer dia de les eleccions del País Basc va sentir per la ràdio una intervenció de Rafael Díaz Usadiaga, «que és a l'entorn d'ETA i HB», i que deia que «aquests del PP i els socialistes encara no s'han assabentat que tenen l'Estat a la UCI».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris