cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Cascos animarà avui el PP al Congrés a superar-se per no viure de les rendes

El vicepresident primer del Govern i encara secretari general del PP, Francisco Àlvarez Cascos, animarà avui els 2.980 compromissaris que compareixeran al XIII Congrés del PP, a superar-se per no viure de les rendes i instal·lar-se en el confort.

Cascos revelà les línies bàsiques del seu informe de gestió, que presentarà avui davant el ple del Congrés, i que passarà per l'evidència que en aquests anys que està governant el PP s'ha demostrat que a Espanya es pot fer una política diferent a la realitzada pels socialistes. També demanarà als electors, davant les pròximes cites a les urnes, que apostin pel PP si els agraden els resultats d'aquest Govern.

«A partir d'ara hem de superar-nos a nosaltres mateixos i fins i tot encara que en el futur tinguéssim una majoria parlamentària més confortable que l'actual, aquesta tasca de superar-nos a nosaltres mateixos resulta molt més complicat i difícil que superar en condicions de minoria majoritària», indicà.

«Crec que això seria molt bo, que també calàs "afegí" per evitar que en haver culminat l'objectiu de convertir-nos en equip de govern hi hagi gent que cregui que podem viure de les rendes i instal·lar-nos en el confort mateix».

El que ha estat «número dos» del PP durant deu anys no vol que l'informe de gestió que presentarà avui durant la sessió inaugural del Congrés s'interpreti com un discurs d'acomiadament. Admet que serà el seu últim discurs com a secretari general, però no serà la seva última compareixença com a militant del partit. «Tinc un discurs que no és d'acomiadament. Es diu balanç de gestió i tenc l'obligació de donar compte del que hem fet en aquests tres anys que els militants ho aprovin o ho censurin».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris