algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
20°

La cúpula de la Caixa es reestructura per la dimissió de Samaranch

Vilarasau deixa la direcció general per substituir-lo

Joan Antoni Samaranch anuncià ahir que deixa la presidència de la Caixa en mans del director general de l'entitat, Josep Vilarasau, per raons de la seva avançada edat, 78 anys, relleu que suposarà una reestructuració integral de la cúpula directiva de la primera caixa d'estalvis espanyola.

Coincidint amb aquesta decisió, Josep Vilarasau, de 67 anys, ha anunciat la seva jubilació com a director general i la seva intenció de deixar la primera línia executiva en mans dels directors adjunts de l'entitat, Isidre Fainé i Antoni Brufau, que passen a ser, respectivament, director general de la caixa i director general del grup la Caixa.

Els nous directors generals adjunts executius seran Antoni Massanell Lavilla i Rosa Cullell Muniesa.
La sortida de Joan Antoni Samaranch de la presidència de la Caixa coincideix amb la crisi desfermada en el si del Comitè Olímpic Internacional, que ell presideix des del 1980, pels casos de corrupció desvelats entorn de les candidatures de Salt Lake City i Sidney i que ha suposat l'expulsió de diversos membres de la família olímpica.

La retirada de Samaranch, actual president del Comitè Olímpic Internacional, va ser comunicada anit durant l'assemblea general de la caixa d'estalvis, en la qual Vilarasau l'ha proposat com a president honorari amb caràcter vitalici.

La retirada de Samaranch i la jubilació de Vilarasau com a director general ha agafat per sorpresa la majoria dels membres de l'assemblea de l'entitat, ja que tots donaven per suposat que el president repetiria com a candidat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris