algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

Redondo convida Ibarretxe a entrar en el «club dels partits democràtics»

73924

Redondo Terreros vol que es convoqui la Mesa d'Ajuria Enea.

El secretari general del PSE-EE, Nicolás Redondo Terreros, demanà ahir al lehendakari, Juan José Ibarretxe, que acudeixi al «club dels partits polítics democràtics» i convoqui la Mesa d'Ajuria Enea «perquè prenguem la iniciativa, no per aïllar HB, sinó per integrar-la».

El responsable popular realitzà aquestes manifestacions a la Casa del Poble de la localitat biscaïna de Portugalete, on acudí a dipositar el seu vot per a les eleccions primàries per elegir els candidats del PSE-EE. «Les primàries són un exemple per a la resta de partits. Hi ha altres partits que són menys democràtics i que decideixen a través del dit», digué.

A preguntes dels periodistes, Redondo Terreros assegurà que no es pot deixar a Herri Batasuna la iniciativa política, i afegí que el PNB està permetent aquesta situació, per la qual cosa HB «se sent encoratjada i comencen a aparèixer signes de feixisme a la societat basca, en relació amb els mitjans de comunicació, jutges, fiscals o directors de centres educatius».

«No sé si a Ibarretxe li preocupa que existeixin notes de feixisme en la societat. Vull que Ibarretxe lideri la defensa dels drets civils que té RNE a expressar-se com vol, el que té un pare que porta el seu fill perquè l'eduquin o el dret que té un jutge a impartir justícia en llibertat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris