algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Oreja veu poc democràtica la declaració de la UAB

La declaració del cap de l'Executiu, José María Aznar, com a persona 'non grata' per part de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha provocat la reacció immediata del Govern en defensa del seu president. El ministre de l'Interior, Jaime Mayor Oreja, qualificà aquesta decisió de poc democràtica i poc tolerant, al temps que defensà un cop més l'actuació de la delegada del Govern de Catalunya, Julia García Valdecasas. El president català, Jordi Pujol, considerà «innegable» que «hi hagué errades» en els incidents entre la Policia i els estudiants, encara que des de CiU tampoc no es considera justificable que es declari Aznar «no grat», ja que no va tenir «responsabilitat directa en els esdeveniments».

El titular d'Interior afirmà que la mesura adoptada pel claustre de la Universitat és poc seriosa i destacà que «una cosa és que no s'estigui d'acord amb el que pogut significar una actuació policíaca i una altra cosa és que la resposta d'una universitat sigui considerar persona «non grata» un president o una delegada del Govern».

El ministre defensà un altre cop García Valdecasas i afirmà que no es pot responsabilitzar dels fets que es produïren en el campus de Bellaterra perquè l'operatiu policíaca tenia les responsabilitats distribuïdes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris