cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Pujol s'alegra del canvi de Cultura perquè no s'entenia amb Aguirre

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, es va mostrar satisfet ahir per la substitució d'Esperanza Aguirre al capdavant del Ministeri de Cultura i Educació perquè «mai no ens vàrem entendre bé». De tota manera, Pujol no va voler parlar gaire del tema i simplement li va desitjar que tingués «molt d'èxit» al Senat.

Aquest canvi va ser l'únic que va destacar el president Pujol, en declaracions al programa «Hoy por hoy» de la SER, perquè segons ell les modificacions no tenen tanta importància per al Govern com per al propi Partit Popular. Va destacar com a «més important» el canvi en la Secretaria General del partit.

Jordi Pujol no s'ha sorprès per aquests canvis que, segons ell, no signifiquen que hi hagi una crisi del Govern i per tant no li va donar gaire importància. «No veig que tengui tanta importància», va afegir. Quan se li va demanar sobre si aquesta reordenació incidiria en les relacions entre el Govern i la Generalitat, Pujol es va limitar a respondre que hi «ha una persona que no ha canviat, José María Aznar, que és qui ho controla, el centre de la gravetat». També va fer referència a Mariano Rajoy, de qui va dir que «hem dialogat amb facilitat i comoditat» amb ell. El president de la Generalitat va respondre amb un rotund «no» quan se li va preguntar si realitzaria cap canvi al seu govern abans de les eleccions catalanes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris