algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Els ministres acaten la decisió d'Aznar i fan costat a Arenas com a cap del PP

Cascos ofereix al seu successor «col·laboració total» però és refractari a aconsellar-lo

Només hi hagué bones paraules dels ministres per als designis del president del Govern, José María Aznar. Després de la incertesa, els diferents membres del Gabinet del cap de l'Executiu feren també especial incís a destacar el nomenament del fins ara ministre de Treball, Javier Arenas, com a secretari general del Partit. El que en breu serà el seu antecessor, el vicepresident primer Francisco Àlvarez-Cascos, destacà «la seva àmplia experiència» i assenyalà que no li fa falta gens de preparació en la carrera política per desenvolupar aquest càrrec.

«Si qualcú pot oferir garanties que el farà bé, aquest és Javier Arenas», va dir Àlvarez-Cascos. El vicepresident li oferí la seva «col·laboració total» per a la nova feina, però no obstant això, es mostrà reticent a donar-li consells. «Hem estudiat tots en el mateix llibre, i va ser vicesecretari general el 1991», afegí.

Als elogis d'Àlvarez-Cascos se sumaren els titulars d'Agricultura, Sanitat, Afers Exteriors i Energia i Indústria: Loyola de Palacio, José Manuel Romay Beccaria, Abel Matutes i Josep Piqué respectivament. De Palacio qualificà de «magnífica per a tot el Partit Popular» la decisió de José María Aznar de nomenar Javier Arenas secretari general del PP, del qui va dir «és una persona enormement dialogant, amb una gran capacitat de treball, d'acord, de conjuminar voluntats i de construir de cara al futur». «Javier Arenas és un polític de primera que ha fet una tasca al capdavant del Ministeri de Treball sobèrbia, amb una sèrie d'acords importantíssims amb els interlocutors socials per al món laboral i que ha afavorit la creació de feina estable de qualitat al llarg d'aquests anys», va elogiar De Palacio reiterant: «No tenc res més que dir coses magnífiques de qui va ser el meu company a la taula del Consell de Ministres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris