algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

Pujol pensa que el seu Govern actuà com devia als incidents de la UAB

El president es refereix a la càrrega policíaca com a «fets molt greus»

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, es va referir ahir per primera vegada a la càrrega policíaca de dijous passat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que va qualificar de «fets molt greus».

Pujol va respondre les crítiques rebudes aquests dies des de diferents partits polítics per no haver fet cap declaració respecte a l'actuació policíaca i va assegurar que tant el Govern que presideix com ell mateix varen actuar així com ho havien de fer davant els incidents de dijous a la UAB.

Jordi Pujol va informar que la Generalitat es va comportar de manera correcta i va afegir que «jo mateix em vaig posar en contacte amb la Universitat des del primer moment, com també ho féu el Comissionat per a les Universitats». Així mateix, el president de la Generalitat assegurà que «el conseller de Governació (Xavier Pomés) va contactar amb el Ministeri per demanar-los explicacions i aclarir els fets». A més, també comunicaren al Ministeri de l'Interior que «estàvem preocupats».

Finalment, Pujol va anunciar que havia parlat amb el portaveu de CiU al Parlament, Joaquim Molins, perquè advertís que «nosaltres demanaríem una compareixença del ministre». No obstant això, aquesta compareixença ja va ser anunciada pel mateix ministre d'Interior, Jaime Mayor Oreja, que es presentarà aquest dilluns al Congrés dels Diputats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris