algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
22°

Grups de joves radicals protagonitzen nous actes violents

El mateix dia que els firmants de l'Acord de Lizarra ajornaren el debat sobre la violència al carrer els atacs continuaren a Euskadi i Pamplona.

Si divendres dos encaputxats cremaren una furgoneta a Vitòria, la matinada d'ahir va ser atacat l'edifici de la Tresoreria de la Seguretat Social de la localitat biscaïna de Getxo. Els actes es repetiren hores després a Orereta (Guipúscoa), quan un grup de sis encaputxats atacaren amb còctels molotov una oficina i un vehicle de Correos. Així mateix, diversos contenidores varen ser incendiats en diferents punts de Pamplona.

Devers la una i quart de la matinada, diversos desconeguts trencaren els aparadors de la Tresoreria de Getxo i posteriorment calaren foc a l'interior. El foc no causà danys personals, encara que sí provocà destrosses en el material d'oficina i en l'interior del local.

A Orereta els fets es produïren cap a les vuit i mitja del matí. Una furgoneta que sortia del garatge de l'oficina de Correus va ser atacada pels encaputxats amb un artefacte incendiari.

Prèviament, obligaren a descendir del vehicle els dos empleats que viatjaven amb la furgoneta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris